Het heeft wat voeten in aarde gehad maar het is gelukt! We hebben de antenne na de stormschade kunnen repareren. Of eigenlijk heeft Jan hem gefikst. Jan is iemand die regelmatig werk van hoog niveau heeft. Of hij zoekt het graag hogerop! Kortom gewapend met zijn steiger materiaal belde hij vandaag aan om dit klusje even te fixen. En dat is gelukt! Hij heeft de hoge steiger geplaatst met de gigantische hulp van Barbara (PB2Z) en Eline (PH4E) en ik zei de mafkees. Uiteraard was het enige wat wij uitvoorden commentaar geven en het materiaal omhoog duwen. We stonden op de grond met plaatsvervangende hoogtevrees. Knikkende knieën bij ons om te zien hoe rap en veilig Jan omhoog klimt 🙂

Uiteindelijk moest er een extra laag steiger bovenop om erbij te kunnen komen. Hieronder vind je wat foto’s van de steiger en het klus werkje.
Mocht je ooit een steigerbouwer nodig hebben met een steiger neem dan gerust even contact met mij op. Dan kan ik hem je nummer geven.


Dankjewel Jan, Barbara en Eline!

Door PD8B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *