SP7IDX opbouwSP7IDX opbouw

Hier een paar foto’s van de constructie van onze HexBeam Antenne (SP7IDX)
Wij werden hierbij geholpen door een aantal zendamateurs uit de omgeving Breda.

Na het plaatsen van deze antenne krijgen we hele goeie rapporten. Een 59 met ‘Booming Signal’ is geen uitzondering. Het enige waar we nog over moeten zoeken naar een oplossing is voor onze 2/70 antenne. Dit omdat deze verruild is voor de Hexbeam. En moeten we dus nog op zoek naar een andere plaatsingsplek. Wellicht nemen we een uitschuifbaar mastje om deze antenne te kunnen gebruiken. Nog even zoeken dus.
En owja we hebben nog Project 2 van onze antenne en dat is de Midi Loop antenne plaatsen. Ook hier nog niet helemaal uit aan hoe deze op de beste manier te plaatsen. Kortom.. nog even geduld voor de rest van onze antenne projecten 🙂

73 PD8B en PB2Z,

Door PD8B

Een gedachte over “Even een paar foto’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *