Wij hebben voordat we de Hexbeam aangeschaft hebben een Midiloop antenne aangeschaft. Dit omdat deze loop antenne van Ciro Mazzoni Midiloop op de banden van 20>80Mtr. werkt. Dit om het gat op te vangen ten opzichte van de hexbeam antenne. Echter zijn we er nog niet aan toe gekomen om een goeie plek ervoor te vinden. Ook zitten we nog een beetje te twijfelen of we hem op het fietsschuurtje plaatsen of via een voet in de tuin met beton ingegoten paaltje. Om de deze loop antenne te plaatsen op bv 1,5 mtr of iets dergelijks.

Kortom twijfels rondom en tijdsgebrek tot nu toe 😐
Het is tenslotte toch 2 mtr hoog, breed en rond…

Dus project 2 antenne plaatsing binnenkort ook hier te zien.
Tips en ideeën zijn welkom natuurlijk.

73 PD8B en PB2Z

Door PD8B

Een gedachte over “Midiloop nog in de doos”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *