We hebben met een storm enige tijd geleden een kleine schade opgelopen met onze hexbeam. Nu jah schade is eigenlijk niet de juiste omschrijving. Er zijn 2 span bandjes tussen de centrum paal en de stokken los geschoten. En we kunnen *durven* deze niet vast te zetten. Het is tenslotte onbereikbaar voor ons.

We moeten waarschijnlijk weer een hoogwerker regelen om die 2 draden vast te zetten. Wellicht 5 minuten werk 🙁

Onze loop antenne moeten we ook nog steeds plaatsen. Ook hiervoor zitten we met een probleem. Ze noemen het ’tijd’ En ook is het voor ons nog niet helemaal duidelijk waar we deze neer moeten *en kunnen) zetten. Tegen de kleine schuur (zit hij vlak bij een boom) of in de tuin zelf. Maar ja dan vragen we ons af.. waar ?!!? En vooral hoe ?!

Tips zijn welkom! 😉

Door PD8B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *