Ik heb er al eens vaker over geschreven. De ellende van de intruders/amateurs op de repeaters. Ik hoor regelmatig zeggen "dit is geen presentatie voor de zendhobby" En natuurlijk is dat het ook niet. 
Wat gebeurt er zoal dan hoor ik je denken? Nou volwassen kerels die het leuk vinden om hele gesprekken te verzieken door bijvoorbeeld geluiden te laten horen door het gesprek heen. Je kan dan denken aan vervormde stemmetjes, boeren, olifantsgeluiden, schapen en ga zo maar door. Ik vraag me dan ook echt af waarom volwassen mensen dat doen! Als iemand er iets zinnigs over kan zeggen dan ben ik toch echt heel benieuwd. Is het de onhebbendheid dat het een hobby is waar je wat studie voor moet doen? Is het 'leuk' dat als je zoiets doet reacties krijgt van de amateurs? Of is het gewoon het verveling van de betreffende persoon? 

Het moet toch heel erg gek zijn dat je als volwassen man uren aan een stuk feitenlijk door een microfoon zit te boeren of met een vervormd stemmetje zit? Wat is er de lol van? Ga dan een tekenfilm inspreken of zo! Ze zeggen wel eens 'negatieve aandacht is ook aandacht' Wellicht is het dat?! Komen ze gewoon aandacht te kort en is dat de reden dat ze dergelijk gedrag vertonen?
Ik heb echt medelijden met dergelijke mensen. Het is zielig dat ze hun leven zo verloren zijn geraakt dat ze zich met dergelijk gedrag moeten vermaken. 

En natuurlijk zijn er de mensen die het ook zo nodig vinden om erop te reageren of erger nog als het wel even normaal gaat er om gaan smeken. Dat ze vragen "waar zijn de intruders ?" En dat ze dan vervolgens hun set uitzetten om weer met hun kont tv gaan kijken of aan de Franse wijn gaan zitten. 

Ja ik kan natuurlijk ook de set uitzetten maar dat is toegeven aan deze mensen. Of erger wellicht ze hebben de aandacht nodig en dan zouden ze het geschreeuw, geroep en geboer allemaal voor niks doen. En dat is dan ook weer zielig.. misschien wel zieliger dan dat de mensen zijn die het veroorzaken :) 

Snappen doe ik het absoluut niet.. jij wel?
Laat het eens weten.. je kan reageren op het bericht 

Reacties   

#1 Rinse 27-05-2018 13:57
Door ze elke keer maar weer een podium te geven worden de gewoontes van deze mensen alleen maar versterkt.
Al die reacties vinden ze geweldig, er is zelfs een deel dat op de kaart meekijkt, dat moeten dan wel zendamateurs zijn of ze hebben inloggegevens van zendamateurs gekregen.
Wie of wat het doen?? ziekelijk is het zeker maar het erop reageren door zendamateurs is wel zo ziekelijk...
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen