Naar aanleiding van mijn vorige bericht heb ik best veel reacties gehad. Echter waren er een flink aantal nogal persoonlijk gericht naar bepaalde personen. Ik heb ervoor gekozen deze niet te plaatsen. Want met modder smijten levert alleen vieze kleren op. En daar is deze site niet mee gemoeid lijkt me. Maar ook hele eerlijke reactie's die ik wel geplaatst heb. 

Met de hobby ben ik op een ander gebied bezig waar ik nog niks over wil zeggen. Maar het is veelbelovend en krijg daar ook hulp van een paar echte kenners :) 
Het heeft iets te  maken met gezamenlijk gebruik zal ik maar zeggen. 

Ik ben wel van plan binnenkort een test opstelling te maken met mijn Fritzel FB-13 maar moet nog even uitzoeken hoe e.e.a. moet met deze antenne. Ook wil ik mijn X5000 in mijn aluminium mastje op 12 mtr gaan zetten. 
Wat lokaal werken op simplex hier in de omgeving waarschijnlijk wel ten goede zal komen. Wellicht kan ik dan pa2cvd wel werken op simplex HI 

Ook mogen we binnenkort met de DLZA weer naar een beurs. Ik heb mijn paspoort al klaar liggen om naar het Friese Beetsterzwaag af te reizen. En de dag daarvoor hebben we een examen in Vlaardingen. Kortom ook genoeg te doen voor de DLZA. Binnenkort gaan we ook bezig voor een veldweekend van de DLZA. Maar ook daarover binnenkort meer te lezen. 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen