Oude molen in Oudemolen

Afgelopen weekend hebben wij niet zitten werken op windenergie, maar we hebben wel in de molen zitten werken met onze zendapparatuur. 
Het is een inmiddels (inter) nationaal evenement om op de molen opendagen te gaan werken met elkaar. En natuurlijk ook voor de amateurs om met de molens te verbinden. En laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk hardstikke leuk om vanuit een verdieping te zitten waar je goed uitzicht hebt en natuurlijk de antenne hoog in top. Waar we ook een filmpje van hebben hoe hoog :) 

Ook was er natuurlijk flink wat aanloop van diverse mensen die kwamen kijken naar onze opstelling van de apparatuur en het werken ermee. Maar ook veel mensen die kwamen voor de open dag natuurlijk. En beiden werden door de molenaarsvrouw verrast met een pannenkoek en natuurlijk de gastvrije ontvangst van de molenaar zelf (en de aspirant molenaar) 

We zijn uitgekomen met een special call dit weekend. Die call was PA06MILL.

Er zijn dit weekend een kleine 380 verbindingen gemaakt op zowel de HF banden alsmede de 2 mtr band. Helaas stortte vandaag de HF banden wat in waardoor de verbindingen op deze band slecht waren. Maar Ad maakte dat weer helemaal goed op de 2 mtr. Ook werden we weer getrakteerd op zelf gebakken brood en verse mjah hoe noem je dat.. krentenbollen met een of andere erg gezonde vrucht in het midden ;-) Deze werden gebakken door Bram. 

Het was een erg gezellig weekend, wel wat frisjes maar dat mocht de pret niet drukken! 

Hieronder wat filmpjes over dit weekend. 

klik hier om naar het filmpje te gaan

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen