Kijk op de fotogalerij voor een impressie van de Flora en Fauna evenementNa mijn werk op die dag zijn we even langs gegaan bij een Flora Fauna evenement die georganiseerd werd door Veron Afdeling 054 te Etten-Leur.

Met een dergelijk evenement is het de opzet om zonder stroom (uit het stopcontact) te werken in een officieel natuurgebied. Dit keer was het natuurgebied Kortenhoef PA-FF-010. Dit was een leuke lokatie waar de heren aan het werk waren op een mooie stijger waar het uitzicht heel bijzonder was. Echter was er wel een soort van stoor element aanwezig. En dat waren de kikkers en krekels die er volop aanwezig waren. Je kreeg echt het gevoel midden in de natuur te zijn. 

Op dit evenement werd er gewerkt met de call PI35ETL. Dit is een speciale call in verband met het 35 jaar bestaan van deze vereniging. 
Er werd gewerkt met een Yaesu ft-897 en een paar accu's. één accu die ik voorbij heb zien komen was een 100 A/h accu. 
De antenne die gebruikt werd was een Hyendfed multibander, ik geloof een 80/40/20/10 maar ben hier niet geheel zeker van. Het was een leuk evenement en ik dank dan ook deze vereniging dat we hierbij aanwezig mochten zijn! 

73 PD8B

 

(voor de foto's klik hier of ga naar de fotogalerij)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen