Mjah de titel zegt natuurlijk even genoeg... 

helaas door mijn nieuwe werk als installatie monteur voor een ict bedrijf heb ik op het moment erg weinig tijd om zaken voor de hobby te doen. Dit komt omdat ik natuurlijk na helaas een langere tijd in de ww gezeten te hebben toch wel even flink moet wennen. En helaas door de grote werkdruk van de werkgever moet ik ook wat meer uren draaien dan de gebruikelijke 40 :-s. Hierdoor ben ik savonds toch wel erg moe als ik thuis kom. 

De zaken die nog in de planning staan is het opzetten van mijn Hexebeam antenne. Al is het maar provisorisch maar ik wil hem wel testen ter vergelijking met mijn Hyendfed. Ook wil ik binnenkort mijn 2/70 antenne op het dak plaatsen voor een wat betere ontvangst in de regio. Nu met mijn mobiele mast lukt dat ook wel aardig, maar is toch wel een sta in de weg omdat hij vastgebonden is aan de picknick tafel hier :)

Ook de organisatie van een veldddag voor de D.L.Z.A. moet snel opgepakt gaan worden want dat lijkt ook een beetje in het verschiet te geraken nu. Maar wat in het vat zit verzuurt niet natuurlijk. 

Maar eerst op de clubavond van de Veron Etten-leur een lezing/uitleg geven over online logging en het gebruik van n1mm. Ik zal de presentatie met enige basisuitleg morgenavond (ehh vanavond) hier plaatsen zodat jullie hem kunnen bekijken. Uiteraard zijn kritieken hierop natuurlijk zeker welkom! 

Effin... toch nog wel wat zaken in het verschiet, maar nu eerst naar bed want morgen weer vroeg op :-s

73' DE PD8EER

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen