Het word tijd voor een 2e set in huize Berenland. Barbara (PD8ARP) was vanavond actief op de 40 en de 20 voor een bijzondere call PA125VVG. Het was voor Barbara eigenlijk de eerste keer waar ze zelfstandig moest gaan roepen (CQ CQ CQ) En in het begin was het wat onwennig, maar naarmate de avond vorderde kwam ze daar toch zeker de smaak te pakken. Ze heeft toch kunnen werken met Indonesië, brazilië etc etc. Dus dat was wel een beetje de slagroom op de koffie. En ja ik heb haar broodjes met lekkere koffie erbij gebracht zodat zij vol in dr taak op kon gaan.  

En ik heb nadat barp haar taak erop zat nog even kunnen werken met Sable island, Croatië, Oman en de VS. Waar we wel achter gekomen zijn is dat Barp niet echt lekker kan werken met VOX (automatische spraak detectie, ipv ptt knop te gebruiken) Dus daar gaan we een voetswitch voor gebruiken. Maar die moet er eerst nog komen! 

Daar gaan we maar eens naar op zoek dus!

 

73 DE PD8EER 

Reacties   

#1 Eline 23-05-2015 15:26
leuk hoor, alleen dat sabeleiland, daar ben ik wel een beetje jaloers op, maar ja, ik heb vanmiddag met Ed uit Estland gesproken, en ik durf te wedden dat dat langer was dan jouw qso met sabel eiland, en toch, ik blijf jaloers :lol:
Citeer
#2 Barbara 23-05-2015 16:43
Ja ja...het was een erg leuke ervaring...
Heb alweer zin in de volgende..
Maar goed dan moet ik mijn "Old Man" lief aankijken ;-)
Want dan moet ik wel achter de set kunnen kruipen.
Het is wel erg intensief, op een gegeven moment riep ik volgens mij echt zeekoe, gewoon omdat ik CQ niet meer kon uitspreken....lol
In ieder geval mag ik snel weer aan de gang, hopelijk :sigh:
Tot op de frequentie!
73 de PD8ARP
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen