Iedereen kent het wel waarschijnlijk die aan het studeren is voor een examen. Het moment dat je denkt moet je er wel mee doorgaan. Dat moment heb ik nu bij het leren voor mijn F licentie. Ik heb 2x de complete cursus gedaan via de DLZA en bij PA3A de trainingen gevolgd. Echter blijf ik maar hangen op onvoldoende resultaat. Waar het aan ligt? Waar ik vastloop? Ik heb geen enkel idee. Ik lijk soms gewoon totaal verkeerd te denken. Zaken door elkaar te halen of totaal nieuwe formules te bedenken. Zou ik de nieuwe Einstein zijn? Neuh.. dat zeker niet.. Alhoewel antibiotica ook per toeval ontdekt is :) bij elke training leer ik weer nieuwe zaken erbij. (en vergeet weer andere zaken) En doelloos vragen maken en leren zie ik ook niet zo zitten. Ik wil wel weten waarom het antwoord A is en vooral ook begrijpen. 
Als een begeleider zaken uitlegt snap ik het allemaal en heb ik echt van die Ojaaaaaa momenten. Of je hoort van die harde knallen dat het kwartje valt. Maar op het moment dat ik voor de lesstof zit en het zelf moet gaan beredeneren gaat het weer helemaal fout. Effin.. ik hou moed maar pfff Ik wou dat ik kon zeggen.. Het is allemaal heel simpel.. Maar ja dat roep je alleen als je je papieren al gehaald hebt :) 

73 
PD8B
Berrie

Reacties  

#1 PD0TB 27-02-2018 18:12
Vervelend! Maar opgeven is geen optie!
Citeer
#2 EA7JVU Dudara 27-02-2018 20:03
Hola,
Hoe ik erdoor ben gesparteld voor de on1 pff...en nog met mijn vrouwtje (on4/sk)..eerlijk geen verklaring voor en toon moesten we de fameuze morse nog doen.
Gewoon doorzetten en misschien een kaarsje branden of zoiets...je komt er wel :)
73 de EA7JVU Dudara
Citeer
#3 Bas PE4BAS 27-02-2018 21:36
Het is toch een kwestie van gewoon doorzetten. Voor de 1 is het makkelijker en voor de ander bijna niet te doen. Ik vond het niveau destijds technisch best wel hoog. Zelf heb ik MTS elektrotechniek gedaan waar een deel van de stof wel behandeld was. Maar vooral veel op RF gebied word daar niet behandeld. Maar ook vooral de regeltjes niet vergeten he. Sucses met het studeren....het gaat je vast lukken. 73, Bas
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen