Hard aan het werk weer! Want de 20e oktober begint de Jota weer en zijn we natuurlijk van de partij. Elk jaar zijn we te gast bij de Scouting club Berken-Enschot. Dit jaar is het een wat andere locatie waar we zitten. En ik mag niet zeggen waar we zitten daar mogen de scouts (en jullie wellicht?) naar raden of uit peilen. Hier vind je dus niks over terug vooralsnog. 

Maar de scouts die met de jota belast zijn hebben er zeker weer veel zin in. Uiteraard betekent dit natuurlijk de hele shack weer overhoop halen. Want natuurlijk gaat er het nodige aan apparatuur mee. 
Ja hoe doe je dat het eenvoudigst. Nou met de beloofde GO-Kit waar ik in een vorig bericht het al over had in de blog. Nou vanavond zijn we daar mee bezig geweest. Samen met PB2Z en Dries lekker aan het knutselen geweest. Ow ehh wie is PB2Z hoor ik je denken. Nou dat is ehh voormalig PD8ARP. Barbara heeft afgelopen examen haar F gehaald. En heeft nu dus de 'grote visakte' Uiteraard was ze hier erg blij mee en ook erg trots op! En terecht 

De Go-Kit zie je hieronder. Nog niet helemaal klaar want er moeten nog even wat kabeltjes weg gewerkt worden en her en der wat getest worden. Maar dat zal wel lukken. morgen even de laatste hand eraan leggen. 
We zullen weer een verslagje met foto materiaal plaatsen na het Jota weekend. Dus kom snel maar weer kijken voor de volgende blog! 

Groetjes en 73
PD8B en PB2Z

 

P.s. Dries bedankt voor je hulp!!!

 

Foto ter illustratie

Links de Yaesu FT-8900 En rechts de Yaesu ft-857D 

Reacties   

#1 E.R. Kleibrink 19-10-2017 02:30
vind ik leuk
Citeer
#2 Albert Bolink 20-10-2017 00:05
Hallo Eline.

Wat zien ik, ben JIJ ook officieel zendamateur? Zoiets heet de 2meter dacht ik me te herinneren. Doei: Albert
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen