Druk? nee... Nieuws? weinig ...

Nou dat was het dan weer voor dit moment, even geen drukte maar ook geen nieuws. Nou nee hoor met zulke berichtjes ga ik jullie niet vervelen :) 
Zoals jullie weten heb ik een ft-857 aangeschaft (nieuw) maar daar ga ik natuurlijk nog iets mee doen. Ik heb via via een mooie flightcase kunnen regelen en daar wil ik mijn ft-857 in bouwen samen met de ft-8900. Zo heb ik een set voor HF en UHF en VHF in één en als backup die quadbander van Yeasu. Dit alles gaat dan ingebouwd worden in deze box (zie foto, en denk mengpaneel etc weg) 
De gaandoos 

Hier moet ik nog wel een en ander voor regelen. Ik heb nog een grondplaat nodig waar ik beide sets op kan monteren en een uiteraard moeten er 2 voedingen inkomen. Of misschien dat ik er gewoon 1 in zet en dan schakel. Ik hoef geen centrale te gaan spelen dus 2 voedingen is misschien wat overbodig. Gewoon een schakelaar er tussen waarschijnlijk. Ook zit ik te twijfeen om er een component tussen te zetten waar ik aan de voorkant alles in en uit kan schakelen via 1 hoofdschakelaar. Ik wil het klaar hebben voor de yota 2017 dus ik moet nog haast maken. Het is tenslotte zo eind oktober :) 

Ideeën tips en materialen zijn welkom hoor! Mocht je nog iets bruikbaars hebben voor dit project laat het me weten! :) 

73 PD8B (Berrie) 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen