Al een tijdje even niks meer gepost. Niet dat ik het zo ontzettend druk heb hoor. Maar gewoon even niets te melden wat jullie zal interesseren. 
De hobby is rustigjes en kabbelt lekker door. De examens zijn weer even op een lager pitje gezet. Hier moet even weer een nieuwe aanpak gaan komen daar mijn manier van studeren echt niet de goeie is geweest gezien mijn examen resultaten. 
Niet dat ik de examens onderschat heb, maar er blijft gewoon niet zoveel meer hangen. Leeftijd? of CVA* oorzaak? ik heb er nog geen idee van. Maar op deze manier gaat het niet lukken. Dus even crea bea gaan zijn hoe e.e.a. wel blijft hangen. 

Zoals je de titel ziet ben ik ook wel blij. Ik ben blij met de DMR repeater in Breda. Deze is sinds kort geïnstalleerd en goed bruikbaar in Breda. (en ver daarbuiten) Ook ben ik mijn spaarcentjes aan het weg leggen voor een Yaesu ft-857 om lekker buiten e.e.a. te kunnen gaan werken. Want 2ehands gaat het hem echt niet worden. Heb geen zin om 750 euro voor een gebruikte te gaan betalen als ie voor 800 nieuw aan te schaffen is. Ben wel zot maar niet gek :) 

En tja verder? Eigenlijk weinig nieuws onder de zon hier. 
Heb jij een leuk berichtje voor deze site? Leuk! Mail hem maar door naar PD8B Apeding Veron.nl :) 

73 PD8B

 

 

*:CVA = hersenbloeding

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen