Afgelopen woensdag hebben barbara en ik examen gedaan voor de Full, Echter helaas was het resultaat slecht, maar wel gemiddeld. Want van de 100 % is er maar 30% geslaagd en horen barbara en ik bij de 70 % van de niet geslaagden. Het was best een lastig examen blijkbaar. Nu is het voor ons bepalen waar we achter gebleven zijn qua kennis en dat moeten we dan opnieuw gaan doorlezen. 

Ikzelf ga nu examens maken en de zaken die de mist in gaan of ik gewoonweg niet weet opnieuw de lesstof doorlezen. En de testen in de DLZA cursus opnieuw maken. Zo train ik mijn zwakke punten wat de resultaten wel ten goede zullen komen. Want nu heb ik nog teveel gaten in de lesstof. Ik moet vooral het rekenwerk beter gaan beheersen. Wat voor mij een hele moeilijke opgave is daar voor mij cijfers en rekenen een ramp is. 

Barbara zit ook een beetje tussen wal en schip. Ze weet ook niet goed waar te beginnen met het ophalen/verbeteren van de lesstof. 

PD8B                      PD8ARP

Reacties   

#1 Bas PE4BAS 06-03-2017 21:17
Tjonge maar 30% geslaagd. Dat is vette pech. Dan moet het wel erg moeilijk geweest zijn. Toch een kwestie van doorzetten. Examen opgaven maken en de inderdaad uitzoeken wat je nog niet goed begrijpt. Het is voor mij alweer 18 jaar geleden maar ik kan me nog goed herinneren dat zelfs ik (met elektro achtergrond) sommige vraagstukken moeilijk bevatten kon. De opgaves die ik niet snapte kon ik gelukkig vragen aan een mede zendamateur die het jaar ervoor geslaagd was. Daar heb ik veel aan gehad. Ik wens jullie beiden veel succes en hoop dat jullie gewoon doorzetten. Het is de moeite waard. 73, Bas
Citeer
#2 Paul Tas 22-12-2017 11:37
:D :lol: 8)

Ik bent nu wat in de war......

Ik dacht dat Barbra al een F callsigne had????????? of is deze een oude poust? kan ook ja nee wat ikke in de war
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen