Afgelopen dinsdag zijn we er officieel aan begonnen hoor! De F Registratie cursus ding geval.. Oftewel via de club in Dordrecht die onder een van de DLZA begeleiders begeleid wordt. 
PA3A (Arie) begeleid daar zowel (toekomstig) Novice en (toekomstig) Full amateurs met het behalen van de benodigde examens. 
Afgelopen dinsdag was het meer een kennismaking en behandeling van lessen Alfa, Bravo en Charlie van de Novice. En wat algemenere info. Wat erg leuk is om te merken hoe makkelijk dingen soms voor ons lijken hoe ingewikkeld ze zijn voor mensen die net in de hobby stappen. Maar effin.. ik zal er wel aan moeten gaan zitten wil ik dit gaan halen. Natuurlijk omdat ik niet erg sterk ben ik het wiskundige gedeelte zal ik het vooral moeten hebben van de stof begrijpen en dingen inzien. Want ik denk dat belangrijker is. En al zou ik de lesstof niet voldoende beheersen om het examen te halen. Dan is het wellicht nu niet.. maar dan wel de keer erop :) 

We gaan het meemaken, we gaan het voelen, we gaan.. ownee we zijn niet op de kermis waar ze dat altijd roepen. 
Nee we gaan er voor de volledige 100 % voor! Barpske heeft al een mooi rooster gemaakt met overzichten die een duidelijk beeld geven. En we hebben elkaar natuurlijk om te toetsen en te bespreken. Enne natuurlijk de cursus van de DLZA! Want zonder die cursus redden we het zeker niet! :) 

Reacties   

#1 Bas PE4BAS 27-10-2016 08:10
Succes, uiteindelijk ga je het vast halen. Je hebt in ieder geval een goede instelling. Ik heb het destijds in m'n eentje gedaan maar heb dan ook een elektrotechnische achtergrond. Toch vond ik het niet makkelijk en moest ik er hard voor studeren. 73, Bas
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen