Het was weer een radio actief weekendje bij huize Beebarp. We waren aktief bij de scouting Berkel Enschot te jawel.. Berkel Enschot :) 
Donderdag de meeste spullen van het dak gehaald en ingepakt. De beide zenders (icom en de Yaesu) paar porto's ingepakt en al het coax. 
Het was weer een halve caddy vol. De 70 cm Yagi moest ook mee. De 2 Mtr cross yagi ivm grote afwijkingen en vreemde swr waarde's nog maar even laten liggen 

En daar ging het duo heen hoor. Met de Ford K en de Caddy volgepakt en bezakt naar tilburg. Daar alvast alles uitgepakt en het wachten was op de vrachtwagen met de hijsarm die de lucht in zou gaan. We moesten een kleine 20 mtr overbruggen ivm bomen. Dit is weer gelukt dankzij Simons Verkeerstechniek die een van hun auto's beschikbaar stelde. 

De antenne stond: 

2 mtr Yagi 6 mtr lang
70 cm Yagi een meter of 4 lang

De dag erna was het lekker druk met diverse scouting groepen die die diverse spellen deden op de groep was het in de avond tijd voor een contest van de scouting. 
Wij kwamen uit met de call PI4DLZ/J en zouden meedoen met die contest. 
En dat liep heel erg goed. Met onze kleine opstelling en lage zend vermogen uiteindelijk 2e plaats!
Maar we hebben ook een tijdje op de 1e plek gestaan :) 
En tja dan zondag's smorgens na 2 uur slapen werden we al weer gewekt door Peter die ons wakker maakte met Koffie en een ontbijtje op bed :) 
en tja dan is het weekend ook weer zo afgelopen :-s Misschien volgend jaar een hele week Jota doen? 

73 PD8B
Berrie

 

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen